Svaki trenutak je prilika za bliskost sa sobom.

Darujmo sebi sebe!

Prijava na putovanje prema unutarnjem balansu je otvorena.

Darujmo sebi sebe i zauzmimo mjesto za svoje putovanje već danas.

 

Formular za prijavu ili više informacija naći ćete na dnu teksta.


Darujmo sebi sebe jer

kada naš sistem radi onako kako je zamišljen, mi smo zdravi, sretni, potpuni i cjeloviti.
U našem životu nastaje problem kada se zaustavi neometan protok životne energije.

A, najčešći razlog nastanka blokade u našem tijelu su svakako nerazrješene emocije.

Stoga, ako osjećate da je došlo vrijeme da:
  • Otkrijete svoju snagu i stabilnost
  • Kreirate savršene odnose (partnerske, porodične i poslovne)
  • Zavolite sebe još više i potpunije
  • Saznate šta je vaša stvarna životna želja
  • Jasnije i sa puno povjerenja komunicirate šta želite
  • Naučite da vizualizirate nove želje
  • Ostvarujete svoje planove u najboljem vremenu za vas
  • Želite svaki dan da živite iz srca i stvarate podržavajuće okruženje

Pridružite mi se na putovanju prema unutarnjem balansu kako bismo zajedno stvorili nove staze prema sretnijem i vitalnijem životu.

 

Program je pažljivo kreiran sa ciljem da vam pomogne da uspostavite dublju vezu sa svojim tijelom i napravite energetsku ravnotežu.

Raspoređen je u sedam edukativnih radionica, a svaka od njih fokusirana je na rad sa jednim od sedam energetskih centara u našem tijelu.

Kroz redovne vježbe, slušanje odabranih frekvencija i redovno prisustvo na predavanju, postići ćete energetsku ravnotežu u svakom centru. To će rezultirati optimalnim radom organa i endokrinih žlijezda povezanih sa tim centrima, jačanjem imunološkog sistema i stabilnošću na svim razinama – fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom.

Svaki energetski centar povezan je sa određenim aspektom našeg života, stoga ćete kroz rad primijetiti promjene u svim tim područjima.

Kroz energetske vježbe, naučit ćete kako da usmjerite svoju energiju prema ostvarenju svojih ciljeva, što će rezultirati bogatijim i ispunjenijim životom.

Nema dileme da se svima nama, u većoj ili manjoj mjeri, nije dogodila emotivna blokiranost te da smo svim raspoloživim sredstvima tražili izlaz iz tog neudobnog, pa i bolnog, zaglavljenog stanja.

Za sve vas koji osjećate duboku želju za više, čija unutarnja vatra snažno gori i težite većoj radosti i vjeruje da uvijek može više i bolje, kreirano je putovanje koje će vam pomoći da osvijestite nesvjesne blokade koje možda nosite i naučiti vas kako da na svoj način živite bolju i laganiju svakodnevnicu.

Na put krećemo 11.01.2024. godine u 18:30h.

 

Upis je u toku.

Stoga, budite potpuno slobodni i pišite mi ukoliko ste u dilemi da li je ovaj program za vas ili imate dodatna pitanja.

Radujem vam se!

Molimo vas popunite upisnicu i ubrzo ćemo vam poslati sve informacije o cijenama i dinamici rada.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Energetska psihologija pripada porodici integrativnih pristupa psihoterapiji, treningu i zdravstvenim tretmanima koji imaju korijenje iz iscjeliteljskih tradicija o povezanosti uma i tijela, a koje su stare i do 5000 godina. Ova grana psihologije integrira koncepte i tehnike iz energetskih sistema, tradicionalne medicine, psihologije i terapije.

Jedna od najpoznatijih tehnika unutar energetske psihologije je Emocionalna sloboda tehnika (EFT). EFT uključuje lagano dodirivanje određenih tačaka na tijelu povezanih sa meridijanima dok se istovremeno fokusirate na emocionalne probleme ili stresore. Cilj je oslobađanje blokada energije i promicanje emocionalnog otpuštanja.

Osim EFT-a, postoji niz drugih tehnika u okviru energetske psihologije, kao što su energetske korekcije, rad sa čakrama i slično. Ove tehnike naglašavaju povezanost između tijela, uma i energije, te se koriste za poticanje emocionalnog iscjeljenja, smanjenje stresa i poboljšanje općeg blagostanja.

Energetska psihologija može imati različite pristupe i interpretacije ovisno o specifičnoj metodi ili pristupu koji se koristi. Brojni zdravstveni stručnjaci podržavaju ove tehnike kao korisne komplementarne pristupe tradicionalnim oblicima terapije.

Savjetovanje je najefikasniji način da naučimo kako da unaprijedimo kvalitetu našeg života na svim razinama – od odnosa sa partnerom, porodicom, kolegama na poslu, do naših ličnih ciljeva.

U ovom procesu, energetska psihologija nam pruža bogat arsenal strategija i vježbi koje nam mogu pomoći da razvijemo dublje razumijevanje i svjesnost o sebi. Tokom savjetovanja, otkrit ćete kako preoblikovati stresne situacije i izazove u prilike za lični rast.

Ono što čini energetsku psihologiju posebnom je njena sposobnost za trajne promjene. Radi na kompletnom sistemu uma i tijela te vam omogućava efikasan i brz napredak prema vašim željama i ciljevima.

Energetska psihologija pripada porodici integrativnih pristupa psihoterapiji, treningu i zdravstvenim tretmanima koji imaju korijenje iz iscjeliteljskih tradicija o povezanosti uma i tijela, a koje su stare i do 5000 godina.

Novija istorija energetske psihologije seže u rane 1960-e, kada je dr. George Goodheart, kiropraktičar, otkrio vezu između određenih mišića, refleksa i meridijana. On je prvi otkrio da je dodirivanje meridijana (akupunkturnih tačaka) korisno u liječenju fizičkih problema.

Psihijatar John Diamond je pronašao da je ova tehnika izuzetno korisna i u emocionalnim zaglavljenostima te je implementirao verbalne afirmacije uz dodirivanje akupunkturnih tačaka.