Odricanje od odgovornosti

Ova stranica pruža informacije samo u informativne svrhe. Informacije na ovoj stranici su općenite prirode i ne bi se trebale smatrati profesionalnim savjetom ili zamjenom za stručne usluge.

Točnost informacija:

Iako se trudimo osigurati točnost informacija koje pružamo na ovoj stranici, potpuna točnost, pouzdanost ili aktualnost tih informacija ovisi od vremena kad su informacije predočene. Svaka osoba koja koristi informacije s ove stranice to radi na vlastitu odgovornost.

Odgovornost:

Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu nastati korištenjem informacija s ove stranice. To uključuje, ali nije ograničeno na, gubitak profita, gubitak podataka ili štetu nastalu uslijed prekida poslovanja.

Vanjski linkovi:

Ova stranica može sadržavati linkove koji vode do vanjskih web stranica koje nisu pod našom kontrolom. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili postupke tih vanjskih web stranica.

Izmjene:

Zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili uklanjanja sadržaja ove disclaimer stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Pravna savjetovanja:

Ništa na ovoj stranici ne bi trebalo tumačiti kao pružanje pravnih, medicinskih, financijskih ili drugih vrsta profesionalnih savjeta. Ukoliko trebate takve savjete, preporučujemo da se obratite stručnoj osobi u odgovarajućem području.

Prihvaćanje uvjeta:

Korištenjem ove web stranice, prihvaćate uvjete i odredbe ove disclaimer stranice.