Prva zakazana sesija obično donosi uzbuđenje i blagu tremu, što je sasvim prirodno kada se ulazi u novo iskustvo.

Važno je da znate da je ova sesija vaša sigurna zona, gdje možete biti autentični i izražavati svoje trenutne emocije bez ikakvih ograničenja.

Naša prva sesija ima za cilj analizu vaše natalne karte te upoznavanje putem opuštenog razgovora i postavljanje okvira za budući rad.

Ovo je prilika da podijelite svoja očekivanja sa mnom. Ako se osjećate zbunjeno ili nesigurno u vezi s tim što želite postići, nema razloga za brigu. Tokom našeg zajedničkog rada, zajedno ćemo istražiti vaše ciljeve i želje.

Zamislite prvu sesiju kao početak putovanja prema boljem razumijevanju sebe i postizanju svojih ciljeva.

U ovom procesu, vaša natalna karta je izuzetno značajna jer nam pruža jasne uvide gdje je vaša najveća snaga, a gdje slabost. Treba znati da mi veoma često nesvjesno potiskujemo naše kvalitete smatrajući ih nevažnim ili malim, jer nam je fokus najčešće na problemu i svemu što nam ne ide lako.

Stoga, ovdje ćemo tu naviku da mijenjamo jer će nam fokus biti na rješenju, ličnom rastu, stvaranju plana za prevazilaženje “teških” aspekata i kreaciji novih sretnijih mogućnosti.

Vaša iskrenost i otvorenost će biti ključne za uspjeh na ovom putu.

Energetska astrologija nije samo interpretacija zvijezda; to je put prema boljem razumijevanju sebe i svoje okoline. Ona je sjajan vodič za razumijevanje gdje se nalaze blokade unutar nas koje nam se čine nepremostivim, a ustvari imaju svoju svrhu koju treba razumjeti i podesiti kako bismo bili još bliži sebi.

U kombinaciji sa energetskom psihologijom, na jednostavan i lagan način otklanjamo “nepremostive” prepreke koje nam postaju gradivni materijal za lični rast i razvoj.

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite slobodni da mi pišete. Biće mi veliko zadovoljstvo da vam budem most prema kvalitetnijem, ispunjenijem životu i većem ličnom zadovoljstvu.

Savjetovanje je najefikasniji način da naučimo kako unaprijediti kvalitetu našeg života na svim razinama – od odnosa sa partnerom, porodicom, kolegama na poslu, do naših ličnih ciljeva.

U ovom procesu, energetska psihologija nam pruža bogat arsenal strategija i vježbi koje nam mogu pomoći da razvijemo dublje razumijevanje i svjesnost o sebi. Tokom savjetovanja, otkrit ćete kako preoblikovati stresne situacije i izazove u prilike za lični rast.
Ono što čini energetsku psihologiju posebnom je njena sposobnost za trajne promjene. Radi na kompletnom sistemu uma i tijela te vam omogućava efikasan i brz napredak prema vašim željama i ciljevima.

U skladu sa najnovijim trendovima transformacije i ličnog razvoja, moj pristup kombinira tradicionalne metode sa savremenim psihološkim konceptima. Kroz individualizirane sesije, pružam vam alate i uvide potrebne za suočavanje sa izazovima modernog života.

Ovo je prilika za istraživanje vlastitih resursa, postizanje ciljeva i unutarnje ravnoteže.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Vaše priče

Hvala vam jer dijelite vaša iskustva!

“Svi smo mi jedno. Ljudi su međusobno povezani nevidljivim silama.” Nikola Tesla

Moja priča

Dobrodošli u svijet transformacije i pronalaska unutarnjeg sjaja!

Srdačan pozdrav svima!