Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za programe ili
individualni rad, slobodno i bez ustručavanja mi pišite.
Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Savjetovanje je najefikasniji način da naučimo kako unaprijediti kvalitetu našeg života na svim razinama – od odnosa sa partnerom, porodicom, kolegama na poslu, do naših ličnih ciljeva.

U ovom procesu, energetska psihologija nam pruža bogat arsenal strategija i vježbi koje nam mogu pomoći da razvijemo dublje razumijevanje i svjesnost o sebi. Tokom savjetovanja, otkrit ćete kako preoblikovati stresne situacije i izazove u prilike za lični rast.
Ono što čini energetsku psihologiju posebnom je njena sposobnost za trajne promjene. Radi na kompletnom sistemu uma i tijela te vam omogućava efikasan i brz napredak prema vašim željama i ciljevima.

Energetska astrologija nije samo interpretacija zvijezda; to je put prema boljem razumijevanju sebe i svoje okoline. Ona je sjajan vodič za razumijevanje gdje se nalaze blokade unutar nas koje nam se čine nepremostivim, a ustvari imaju svoju svrhu koju treba razumjeti i podesiti kako bismo bili još bliži sebi.

U kombinaciji sa energetskom psihologijom, na jednostavan i lagan način otklanjamo “nepremostive” prepreke koje nam postaju gradivni materijal za lični rast i razvoj.

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite slobodni da mi pišete. Biće mi veliko zadovoljstvo da vam budem most prema kvalitetnijem, ispunjenijem životu i većem ličnom zadovoljstvu.

U skladu sa najnovijim trendovima transformacije i ličnog razvoja, moj pristup kombinira tradicionalne metode sa savremenim psihološkim konceptima. Kroz individualizirane sesije, pružam vam alate i uvide potrebne za suočavanje sa izazovima modernog života.

Ovo je prilika za istraživanje vlastitih resursa, postizanje ciljeva i unutarnje ravnoteže.