Dobrodošli u svijet transformacije i pronalaska unutarnjeg sjaja!

 

Lijep pozdrav svima!

Ja sam Jasna Korda, protagonist jedinstvene priče koja nije samo niz profesionalnih preokreta, već i izazovno putovanje kroz različite uloge.

Karijera me vodila od novinara, medijskog analitičara i specijaliste za odnose s javnošću do praktičara i aktivnog istraživača dubina energetske astrologije i psihologije te trenera autogenog treninga.

Moja priča je jedinstvena na svoj način. Sigurna sam da ste sličnu već čuli ili, možda, sami doživjeli.

U mom slučaju, vrhunac se dogodio nakon 20 godina rada, koji je bio samo sredstvo za uklapanje u uobičajeni životni tok i fotografisanje na egzotičnim destinacijama. Godina 2013. bila je ključna. U jednom trenu sam bila na “važnom” sastanku, a u drugom na kliničkom centru urgentne medicine. Dok su ljekari sumnjali na moždani udar i tražili uzrok moje nepokretnosti, ja sam sve više postajala svjesna da se nalazim na mjestu koje nije za mene, u okruženju ljudi koji su sjajni za druge, ali ne i za mene.

Znala sam da ću opet hodati, trenirati i putovati jer druga opcija nije dolazila u obzir. Ali, isto tako sam znala, sve će ovo biti jučer!

Zahvalna sam na tom zaustavljanju i rušenju svega što nisam bila ja. Bolno je bilo prolaziti kroz takvo stanje, ali sada znam da je bilo neophodno jer me dovelo do energetske psihologije i astrologije koje su mi dale odgovore na sva moja pitanja.

Sada znam, taj trenutak otvorio mi je nova vrata ka promjeni ne samo karijere već i cjelokupnog života.

Radost i životno ispunjenje

Od momenta kada sam ušla u svijet i studij energetske astrologije i psihologije, a kasnije i autogenog treninga, posvetila sam svoj život da pomažem drugima. Lično iskustvo spojeno sa profesionalnim edukacijama, ali i vježbama kroz koje sam prolazila, pružili su mi dodatnu snagu i motivaciju da nastavim da koračam putem za koji znam da je on odabrao mene.

Godinu za godinom gledam kako se promjene dešavaju kod mojih klijenata. Kod brojnih brže nego sam očekivala. Daleko brže neko kod mene!

Sada znam zašto je to tako, mogu da ih osjetim na dubljem nivou. Iskustveno mi je jasan proces transformacije, sama sam prošla te korake. Ne govorim o površinskim promjenama, već o dubokim, transformacijskim iskustvima koja mijenjaju perspektivu.

U prve četiri godine novog profesionalnog životnog puta, vodila sam više od tri hiljade sesija i radila sa stotinama klijenata. Sve se tako brzo otvorilo jer se i moje srce otvorilo da bude podrška, razumijevanje i vodstvo ka boljem. Svjesna sam da je to moj put jer me beskrajno ispunjava i svakim danom sve više raduje.

Buđenje i razvoj kroz godine

 

Dijelim stav švicarskog psihologa, psihijatra i astrologa Carl G. Junga da život počinje tek nakon četrdesete. To je i moje iskustvo. Imam osjećaj da sam do 43. godine istraživala život, a nakon toga je došlo buđenje. Nakon 47. godine sve jasnije sagledavam nesvjesne dijelove sebe.

Naravno da se kod mlađih generacija buđenje i zrelije sagledavanje života dešava daleko ranije zbog brzog pristupa informacijama. Ovo mogu potvrditi i kroz svoj rad jer gotovo 70 posto mojih klijenata su u životnoj dobi od 23. do 36. godine.

Niste sami!

Za mene, individualne sesije su kao stvaranje lične mape za svaku osobu, dok su radionice poput čarobnog susreta gde zajedno otkrivamo snagu grupne energije i zajednički rast kroz podršku i razumijevanje. Shvatite da niste sami, što je predivno i podržavajuće.

Ako osjećate da je vrijeme da zaronite duboko u svoje unutrašnje Ja, otkrijete svoju istinsku svrhu i dozivite transformaciju koja vas čeka, pozivam vas da zajedno krenemo na ovo putovanje.

Nadam se da ste spremni za avanturu koja će vas preobraziti i otkriti ono najbolje u vama. Svako zaslužuje da sjaji u svom svijetlu, a ja bih rado bila tu da vam pomognem pronaći sjaj.

Ako osjećate potrebu za dubinskim istraživanjem vlastitog bića, otkrivanjem svoje svrhe i doživljavanjem autentične transformacije, pozivam vas da zajedno krenemo na ovo putovanje.

Kroz energetsku astrologiju i psihologiju nudim vam podršku i smjernice koje će vam pomoći da postignete svoje najdublje ciljeve. Usvajanjem vježbi Autogenog treninga naučit ćete kako na brz i efikasan način da vodite brigu o mentalnom i fizičkom zdravlju kroz posvećivanje pažnje sebi.

Kontaktirajte me, i zajedno ćemo stvoriti plan personaliziran za vaše potrebe. Vaša unutarnja svjetlost čeka da zablista, a ja sam ovdje kako bih vam pomogla da ostvarite svoje najveće potencijale.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field

Savjetovanje je najefikasniji način da naučimo kako unaprijediti kvalitetu našeg života na svim razinama – od odnosa sa partnerom, porodicom, kolegama na poslu, do naših ličnih ciljeva.

U ovom procesu, energetska psihologija nam pruža bogat arsenal strategija i vježbi koje nam mogu pomoći da razvijemo dublje razumijevanje i svjesnost o sebi. Tokom savjetovanja, otkrit ćete kako preoblikovati stresne situacije i izazove u prilike za lični rast.
Ono što čini energetsku psihologiju posebnom je njena sposobnost za trajne promjene. Radi na kompletnom sistemu uma i tijela te vam omogućava efikasan i brz napredak prema vašim željama i ciljevima.

Energetska astrologija nije samo interpretacija zvijezda; to je put prema boljem razumijevanju sebe i svoje okoline. Ona je sjajan vodič za razumijevanje gdje se nalaze blokade unutar nas koje nam se čine nepremostivim, a ustvari imaju svoju svrhu koju treba razumjeti i podesiti kako bismo bili još bliži sebi.

U kombinaciji sa energetskom psihologijom, na jednostavan i lagan način otklanjamo “nepremostive” prepreke koje nam postaju gradivni materijal za lični rast i razvoj.

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite slobodni da mi pišete. Biće mi veliko zadovoljstvo da vam budem most prema kvalitetnijem, ispunjenijem životu i većem ličnom zadovoljstvu.

U skladu sa najnovijim trendovima transformacije i ličnog razvoja, moj pristup kombinira tradicionalne metode sa savremenim psihološkim konceptima. Kroz individualizirane sesije, pružam vam alate i uvide potrebne za suočavanje sa izazovima modernog života.

Ovo je prilika za istraživanje vlastitih resursa, postizanje ciljeva i unutarnje ravnoteže.