Cijeli naš život je odraz naših, najvećim dijelom nesvjesnih, izbora i odluka. „Kakve su ti misli takav ti je život“, rečenica je koju smo sigurno više puta svi čuli.

Mi uvijek želimo i radimo sve najbolje, dajemo sve od sebe, ali ne ide uvijek sve lako i jednostavno. Jer,  često nam se dešavaju nove neplanirane situacije na koje moramo da odgovorimo na način kako trenutna situacija diktira. Gotovo uvijek mislimo, nije do nas već do okolnosti u kojima se nalazimo.

Želimo najbolje za sebe, a često stvaramo ono što baš i ne želimo.

Većina nas nije naučena kako biti sretan i kako postići sreću. Umjesto toga, usmjereni smo i naučeni na prilagođavanje.

Jasno nam je šta sve ne smijemo ili ne bismo trebali, ali i ne kako pronaći jedinstvenu tačku ljubavi i sreće koja se nalazi unutar svih nas, i koja je zadužena da kreira naš autentičan život bez uplitanja okolnosti.

Upravo ta tačka ili vaše jedinstveno zrno ljubavi je glavni sastojak koji je most između vas i svega u vašem životu.

Kroz AstroLab Dar programe zajedno ćemo istraživati naše nesvjesne obrasce djelovanja. Uz pomoć tehnika energetske psihologije i autogenog treninga, aktivirat ćemo naše unutarnje buđenje u cilju stvaranja našeg stabilnog balansa.

Spremni za veću bliskost sa sobom?

AstroLab Dar

Škola astrologije AstroLab Dar je program od šest mjeseci i namijenjen je svima vama koji želite da kroz astrološke simbole bolje razumijete sebe, svoje potrebe i okruženje u kojem se nalazite.

Često se pitamo zašto se ponašamo na određeni način ili se nalazimo u specifičnim okolnostima koje nam se iznova nameću. Astrologija nam na ova pitanja može dati odgovor, jer astrologija primarno nije nauka o predviđanju, već o svijesti.

Darujmo sebi sebe!

Program energetskog balansa raspoređen je u sedam edukativnih radionica. Svaka od njih fokusirana je na rad sa jednim od sedam energetskih centara u našem tijelu.
Kroz edukaciju i odabrane vježbe cilj nam je da postignemo optimalan rad naših organa i endokrinih žlijezda povezanih sa tim centrima, ojačamo imuni sistem i postignemo stabilnost na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom.

Autogeni trening Dar

Autogeni trening je jedna od najjednostavnijih tehnika opuštanja, samoiscjeljenja i osnaživanja. Naučene tehnike iz autogenog treninga pružaju sjajnu pomoć da se nosimo sa zaostalim stresom i potisnutim emocijama i sjećanjima, koje klasificiramo kao negativne, a koje mogu biti osnovni uzroci i naše fizičke bolesti.