Uvjeti korištenja

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete korištenja prije korištenja naše web stranice.

Prihvaćanje uvjeta:

Korištenjem naše web stranice, automatski pristajete na ove uvjete korištenja:

Intelektualno vlasništvo:

Sadržaj na ovoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafike, logotipe, slike, audio i video zapise, pripada nama ili našim licenciranim davateljima sadržaja i zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Ne smijete reproducirati, distribuirati, modificirati, prenositi, javno prikazivati ​​ili koristiti materijale s naše web stranice bez prethodnog pisanog odobrenja.

Korisnički sadržaj:

Korisnici mogu dostaviti određeni sadržaj na našu web stranicu (npr. komentare, recenzije, fotografije). Dostavljanjem takvog sadržaja, jamčite da imate pravo na njegovu distribuciju i da ne krši prava trećih strana. Zadržavamo pravo uklanjanja ili izmjene korisničkog sadržaja koji smatramo neprikladnim ili protivnim našim uvjetima korištenja.

Odricanje od odgovornosti:

Informacije na ovoj web stranici pružene su u informativne svrhe. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ove web stranice.

Promjene uvjeta korištenja:

Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Izmjene će stupiti na snagu objavljivanjem ažuriranih uvjeta na ovoj web stranici. Vaše nastavljeno korištenje naše web stranice nakon takvih promjena predstavlja prihvaćanje izmjena.

Završne odredbe:

Ako bilo koja odredba ovih uvjeta korištenja bude nevažeća, ostale odredbe će ostati na snazi. Ovi uvjeti korištenja reguliraju vaše korištenje naše web stranice, a ne stvaraju nikakav odnos između vas i nas.